Denna räkpasta är en perfekt kombination av färska räkor, krämig sås och doftande vitlök. En snabb och enkel rätt som imponerar vid varje middagstillfälle.
Beskrivning: Räkpasta, en klassiker inom det italienska köket, ger en lyxig touch till vardagen. Med en bas av vitlök och persilja som balanserar den krämiga såsen är detta en måltid som uppskattas av både stora och små. Räkorna ger en subtil sälta som kompletterar pastan, medan citronen tillför en uppfriskande syra. Servera med ett glas torrt vitt vin som Muscadet Sèvre et Maine Sur Lie för att lyfta smakerna till nya höjder.
För 4 personer:
Allergiinformation och substitut: Denna räkpasta innehåller skaldjur och mejeriprodukter. För ett allergivänligt alternativ kan du ersätta grädden med en växtbaserad grädde och räkorna med svamp eller tofu för ett vegetariskt alternativ.
Vinrekommendation: En Sauvignon Blanc är ett utmärkt vinval till räkpasta. Druvans friska syra och inslag av citrus och örter passar utmärkt med den krämiga såsen och framhäver räkorna på ett fint sätt. Vinets fräschör balanserar perfekt maträttens fyllighet.
Räkpasta, en klassiker inom det italienska köket, ger en lyxig touch till vardagen. Med en bas av vitlök och persilja som balanserar den krämiga såsen är detta en måltid som uppskattas av både stora och små. Räkorna ger en subtil sälta som kompletterar pastan, medan citronen tillför en uppfriskande syra. Servera med ett glas torrt vitt vin som Muscadet Sèvre et Maine Sur Lie för att lyfta smakerna till nya höjder.
Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga produkter. För att använda sidan behöver du ha fyllt 25 år.