Köttfärspaj är en riktig klassiker som passar lika bra till vardagsmiddagen som till helgens buffé. Den krispiga pajdegen möter en saftig köttfärsfyllning med smak av örter, lök och kryddor. Perfekt att servera med en fräsch sallad och en krämig sås.
Ja, pajen kan förberedas helt och värmas upp i ugnen precis före servering. Perfekt för stressiga dagar!
Du kan ersätta crème fraiche med matlagningsyoghurt eller gräddfil för en lättare variant.
Blandfärs ger en saftigare fyllning, men nötfärs är ett magrare alternativ som också fungerar utmärkt.
Pajen håller i kylen i upp till 3 dagar. Värm upp den i ugnen på 175°C för bästa resultat.
Absolut! Låt pajen svalna helt och frys den i portionsbitar för enkel uppvärmning.
Vinn ett knivset från Global!
Fyll i din e-post och telefonnummer för chansen att vinna ett 5-knivset från Global, värde 6 365 kr! Öka dina chanser – följ oss på Instagram: @vinboxen
(Vinnare dras 10/12)