Enchiladas är en klassisk mexikansk rätt fylld med smakrika ingredienser och toppad med ost och salsa. Perfekt för både vardag och fest. Här får du ett enkelt och gott recept samt tips på bästa vinet att servera till!
Till 4 personer:
Till enchiladas passar ett fruktigt och mjukt rödvin på druvan Zinfandel eller ett fylligt rosévin perfekt. Föredrar du vitt vin fungerar en halvtorr Riesling med frisk syra bra till den kryddiga maten.
Ja, byt ut kycklingen mot vegofärs, bönor eller grönsaker som zucchini och paprika.
Ja, enchiladas går utmärkt att frysa. För bästa resultat, frys in innan gratinering och tina innan du tillagar.
Enchiladas håller bra i kylskåp upp till 3 dagar och kan enkelt värmas upp igen i ugn eller mikrovågsugn.
Vinn ett cocktailset!
Bli medlem på Vinboxen och delta i utlottningen av ett 17-delars cocktailset (värde 7 874 kr).
Öka dina vinstchanser – följ oss på Instagram @vinboxen
(Vinnare dras 31/8)
Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga produkter. För att använda sidan behöver du ha fyllt 25 år.